Sunday, March 6, 2011

Dennis Miller Beatles

Castagnole Carnival - BOOM!

I can confess something?

Every year I know there will be the Carnival! I know! This is cheap, but safe!

But every year I never knew when it happens! When
will be Tuesday or Shrove Tuesday!

But they could not do as Nalate ?!?!?!? On 25 December, every year! BUM!
Easy, no?
But no!
And to make matters worse in some regions of Italy the Carnival is celebrated in a different time!
Nooooo, I refuse!!
Too complicated for me, considering, then, that I do not even have to hide!!

.... diceeee:
"Then the Frappe when are you doing?"

But I do when I feel like BUM that talks!

Panettone with Idem, idem with Pandoro .

Not to mention the Pastiera ! L'ultima della serie l'ho fatta lo scorso gennaio!!! 
Avevo voglia e... BUM , l'ho fatta.
::))))

Così deve essere!!!

Ora si da il caso che proprio l'altro pomeriggio ho visto un mini uomo ragno, seguito a ruota da un mini cow boy....allora mi son detto:
"Vuoi vedere che ci siamo?" 
"Vuoi vedere che riesco a pubblicare le castagnole prima di luglio?"
Insomma, non me la sentivo di lasciarvi senza una ricettina....con l'aggiunta di qualche indicazione (leggasi "dritta").

(Click on photo to enlarge)
Of all the recipes I tried, Alessia that is definitely my favorite:

100 g sugar 50 g butter

300 gr ricotta
zest 2 oranges 40 g
Rhum

5 egg yolks 150 gr milk 400 gr flour
00
100 g potato starch Pinch of salt

1 bustina di lievito per dolci

Lavorate burro e zucchero e aggiungete poi i rimanenti ingredienti nell’ordine indicato.
Verrà un impasto molto appiccicoso.
Formate delle palline aiutandosi con due cucchiaini grandi e sistematele sopra la carta da forno.

(Fare click sulla foto per ingrandirla)
Ora qui viene il bello! Come fare per metterle nell'olio di arachidi a 180°?
Niente di più semplice! Si mettono con tutta la carta da forno!!!
time 3-4 seconds and here .. BUM miraculously comes off the paper and you can remove it, leaving the damsel in frying.

now absolutely NOT touch them .... you will see that it will run as if by magic alone!! Siiiii!
soon will swell under the lighter side tends to move up eeee BUM , roll over!
So we cook it well on all sides!

Do not believe us? Watch this movie I made in May 2009, when I fried Tortelli of Carnival (made in May, just !!!):




Visto?

E poi? Poi una volta fritte potete passarle nello zucchero semolato o nello zucchero a velo, a seconda dei gusti e delle tradizioni.

Piaciuto il post?
BUM ! Ora vi ringrazio e vi saluto!

Ciao e alla Prossima

Lo Ziopiero

p.s. a proposito, ma quand'è Carnevale?!?!!?

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